جمعه , ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

روش درست کردن آش رشته|آموزش درست کردن آش رشته

تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۴ | دسته بندی : آشپزی

روش درست کردن آش رشته

روش درست کردن آش رشته|آموزش درست کردن آش رشته

اگر آش رشته دوست دارین با ما همراه باشین

برای دیدن مزون مانتو برازنده ( آمن آمن دیزاین )

بر روی عکس زیر کلیک کنید و وارد مزون آمن شوید:

شماره همراه و واتساپ مقنعه برازنده و مزون مانتو برازنده : ۰۹۱۹۷۰۷۸۹۵۳

خرید اینترنتی مانتو مزونی

خرید اینترنتی مانتو مزونی

برای دیدن پیج اینستاگرام لباس های شیک ما بر روی عکس زیر کلیک کنید : 

خرید اینترنتی مانتو مزونی

روش درست کردن آش رشته

با روش درست کردن آش رشته|آموزش درست کردن آش رشته آشنا شوید و خانواده خود را مهمان آشی خوشمزه کنید

مواد لازم جهت درست کردن آش رشته

سبزی مخصوص آش (تره.جعفری.اسفناج.گشنیز ) ۱ کیلو
رشته آش                             نصف بسته
نخود آش                             نصف لیوان
لوبیا چیتی                            نصف لیوان
عدس                                  نصف لیوان
پیاز                                     ۲ عدد
سیر                                    ۴ حبه
کشک                                 به اندازه نیاز
نمک و فلفل سیاه                   به اندازه نیاز
نعناع خشک                        ۱ قاشق غذاخوری

درست کردن آش رشته|روش درست کردن آش رشته

روش درست کردن آش رشته

نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل در آب خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن راعوض کنید

( برای از بین بردن نفخ حبوبات این کار لازم است )

در قابلمه ای بزرگ ۵ لیوان آب بریزید سپس نخود و لوبیا چیتی ای که از شب قبل خیس کرده بودید در ان بریزید

و با حرارت ملایم بگذارید نیم پز شود ( کمی نرم شود ) سپس عدس را اضافه کنید .
پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن سرخ نمایید تا طلایی شوند

، ۱ ساعت پس از ریختن عدس نصف سیر داغ و پیاز داغ را به حبوبات اضافه کنید ،

سبزی ها را خرد کنید و همزمان با ریختن سیر و پیاز سبزی ها را نیز اضافه کنید

سپس بگذارید مواد بپزند. در قابلمه را نگذارید تا سبزی ها بد رنگ نشوند
پس از چند ساعت ( بسته به حرارت و نوع مواد زمان پخت متغیر میباشد )

که آش با حرارت ملایم جا افتاد میتوانید رشته ها را اضافه کنید.
پس از ۲۰ دقیقه کشک ، نمک و فلفل را بریزید و

کمی آش را هم بزنید اما مراقب باشید رشته ها له نشوند ،

۵ دقیقه پس از اضافه کردن کشک آش را از روی حرارت بردارید ( بیشتر از این زمان موجب ته گرفتن اش میشود ).

پس از پخت اش رشته را در ظرف بکشید و با نعناع داغ ،

نصف باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ ، کشک و … تزئین کرده و سرو نمائید ..

نکاتی در مورد پخت آش رشته :

– در صورت لزوم آب جوش را کم کم در مراحل پخت میتوانید به آش اضافه کنید
– برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید

سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید

و کمی تفت دهید و سریع بردارید تا نعناع سیاه نشود
– در صورتی که نمیخواهید داخل آش رشته کشک اضافه کنید کشک را در کنار اش سرو کنید
– بدلیل وجود نمک در رشته قبل از اضافه کردن نمک آش را تست کنید.

طرز تهیه شله زرد نذری|طرز تهیه شله زرد نذری خوشمزه|شله زرد نذری

طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی|طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

طرز تهیه حلوای مجلسی|طرز پخت حلوا مجلسی|طرز پخت حلوای مجلسی

آموزش ذرت مکزیکی در خانه|تهیه ذرت مکزیکی در خانه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مشابه

پستچی 24 را
دوست دارید
امتیاز دهید