تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۴ | دسته بندی : آشپزی
روش درست کردن آش رشته|آموزش درست کردن آش رشته
اگر آش رشته دوست دارین با ما همراه باشین
برای دیدن مزون مانتو برازنده ( آمن آمن دیزاین )
بر روی عکس زیر کلیک کنید و وارد مزون آمن شوید:
شماره همراه و واتساپ مقنعه برازنده و مزون مانتو برازنده : ۰۹۱۹۷۰۷۸۹۵۳
خرید اینترنتی مانتو مزونی
برای دیدن پیج اینستاگرام لباس های شیک ما بر روی عکس زیر کلیک کنید :
روش درست کردن آش رشته
با روش درست کردن آش رشته|آموزش درست کردن آش رشته آشنا شوید و خانواده خود را مهمان آشی خوشمزه کنید
مواد لازم جهت درست کردن آش رشته
سبزی مخصوص آش (تره.جعفری.اسفناج.گشنیز ) ۱ کیلو
رشته آش نصف بسته
نخود آش نصف لیوان
لوبیا چیتی نصف لیوان
عدس نصف لیوان
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
کشک به اندازه نیاز
نمک و فلفل سیاه به اندازه نیاز
نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری
درست کردن آش رشته|روش درست کردن آش رشته
روش درست کردن آش رشته
نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل در آب خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن راعوض کنید
( برای از بین بردن نفخ حبوبات این کار لازم است )
در قابلمه ای بزرگ ۵ لیوان آب بریزید سپس نخود و لوبیا چیتی ای که از شب قبل خیس کرده بودید در ان بریزید
و با حرارت ملایم بگذارید نیم پز شود ( کمی نرم شود ) سپس عدس را اضافه کنید .
پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن سرخ نمایید تا طلایی شوند
، ۱ ساعت پس از ریختن عدس نصف سیر داغ و پیاز داغ را به حبوبات اضافه کنید ،
سبزی ها را خرد کنید و همزمان با ریختن سیر و پیاز سبزی ها را نیز اضافه کنید
سپس بگذارید مواد بپزند. در قابلمه را نگذارید تا سبزی ها بد رنگ نشوند
پس از چند ساعت ( بسته به حرارت و نوع مواد زمان پخت متغیر میباشد )
که آش با حرارت ملایم جا افتاد میتوانید رشته ها را اضافه کنید.
پس از ۲۰ دقیقه کشک ، نمک و فلفل را بریزید و
کمی آش را هم بزنید اما مراقب باشید رشته ها له نشوند ،
۵ دقیقه پس از اضافه کردن کشک آش را از روی حرارت بردارید ( بیشتر از این زمان موجب ته گرفتن اش میشود ).
پس از پخت اش رشته را در ظرف بکشید و با نعناع داغ ،
نصف باقی مانده سیر داغ و پیاز داغ ، کشک و … تزئین کرده و سرو نمائید ..
نکاتی در مورد پخت آش رشته :
– در صورت لزوم آب جوش را کم کم در مراحل پخت میتوانید به آش اضافه کنید
– برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید
سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید
و کمی تفت دهید و سریع بردارید تا نعناع سیاه نشود
– در صورتی که نمیخواهید داخل آش رشته کشک اضافه کنید کشک را در کنار اش سرو کنید
– بدلیل وجود نمک در رشته قبل از اضافه کردن نمک آش را تست کنید.
طرز تهیه شله زرد نذری|طرز تهیه شله زرد نذری خوشمزه|شله زرد نذری
طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی|طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی
پاسخ دهید