دوشنبه , ۱۹ آذر ۱۴۰۳

آموزش ذرت مکزیکی در خانه|تهیه ذرت مکزیکی در خانه

تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۴ | دسته بندی : آشپزی

با آموزش سالاد ماکارونی خوشمزه|آموزش درست کردن سالاد ماکارونی لحظات خوبی را در کنار خانواده داشته باشید

آموزش ذرت مکزیکی در خانه|تهیه ذرت مکزیکی در خانه

تهیه ذرت مکزیکی در خانه را با ما یاد یگیرید

برای دیدن مزون مانتو برازنده ( آمن آمن دیزاین )

بر روی عکس زیر کلیک کنید و وارد مزون آمن شوید:

شماره همراه و واتساپ مقنعه برازنده و مزون مانتو برازنده : ۰۹۱۹۷۰۷۸۹۵۳

خرید اینترنتی مانتو مزونی

خرید اینترنتی مانتو مزونی

برای دیدن پیج اینستاگرام لباس های شیک ما بر روی عکس زیر کلیک کنید : 

خرید اینترنتی مانتو مزونی

 

طرز تهیه حلوای مجلسی

با تهیه ذرت مکزیکی در خانه افراد خانه را به دور هم جمع کنید.
ذرت مکزیکی یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین میان وعده هاست و حاوی ویتامین های گروه سی و بی می باشد و همچنین حاوی آنزیم‌ ها یی برای محافظت از روده است.ذرت مکزیکی داغ را می توانید در خانه تهیه کنید و در سرمای زمستان همراه با خانواده نوش جان کنید !!! این هم آموزش ذرت مکزیکی در خانه :

با تهیه ذرت مکزیکی در خانه لذت ببرید

تهیه ذرت مکزیکی در خانه

مواد لازم جهت تهیه ذرت مکزیکی در خانه :

کنسرو ذرت :                                یک عدد ( می توانید ۲ عدد بلال گرفته و آن را در منزل بخار پز کنید )

قارچ :                                         ۱۰۰ گرم

کره :                                         ۱۰۰ گرم

آویشن :                                   دو قاشق چایخوری

پنیر پیتزا :                                    ۱۰۰ گرم

ژامبون گوشت :                            ۱۰۰ گرم

سس مایونز:                                ۴ قاشق غذاخوری

آبلیمو :                                   یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه و قرمز :        به میزان لازم

آموزش ذرت مکزیکی در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه :

قارچ ها رابه شکل معکبی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید و همچنین می توانید قارچ ها را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پخته شوند.ژامبون را خرد کنید و به همراه ذرت به قارچ اضافه کنید. طرز تهیه بلال : بلال ها را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل آب جوش بپزید و سپس دانه کنید. بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود. حرارت را کم کنید . سس مایونز را به همراه کره و نمک و فلفل و آویشن به ذرت بیفزایید و خوب مخلوط کنید. در نهایت پنیر پیتزا به با ذرت مکزیکی مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه درب ظرف را ببندید. سپس شعله را خاموش کنید و آبلیمو را اضافه کنید.ذرت مکزیکی را در ظرف های مناسب بریزید و با کمی ژامبون خرد شده تزئین کنید.بسته به نوع ذائقه تان می توانید از کمی سس خردل و پودر سیر هم استفاده کنید توجه داشته باشیدکه ذرت مکزیکی به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود .

با آموزش ذرت مکزیکی در خانه فضای شاد و گرمی را با خانواده تان داشته باشید.

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مشابه

پستچی 24 را
دوست دارید
امتیاز دهید