تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۴ | دسته بندی : آشپزی
طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی و طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی
برای دیدن مزون مانتو برازنده ( آمن آمن دیزاین )
بر روی عکس زیر کلیک کنید و وارد مزون آمن شوید:
شماره همراه و واتساپ مقنعه برازنده و مزون مانتو برازنده : ۰۹۱۹۷۰۷۸۹۵۳
خرید اینترنتی مانتو مزونی
برای دیدن پیج اینستاگرام لباس های شیک ما بر روی عکس زیر کلیک کنید :
طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی
پاناکوتای شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه و در عین حال ساده می باشد با طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی لحظات شادی را برای خود و خانواده بوجود بیاورید.
مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی
شیر دو و نیم پیمانه
خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری
شکر یک سوم پیمانه
شکلات تلخ به مقدار مورد علاقه معمولا ۱۰۰ گرم کافیه
طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی
شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.
پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و شکلات تخته ای رنده شده ، اسانس وانیل ، پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
پاناکوتا را در ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خامه ، میوه و … تزیین و سرو کنید.
نکته مهم در مورد پاناکوتا شکلاتی : در صورت تمایل میتوانید مقدار پودر کاکائو یا شکلات را بیشتر کنید تا رنگ پاناکوتا تیره تر شود.
پاسخ دهید