پنج شنبه , ۹ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی و طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۴ | دسته بندی : آشپزی

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی,طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی,طرز تهیه پاناکوتا شکلاتي,طرز تهیه پاناکوتای شکلاتي

طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی و طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

برای دیدن مزون مانتو برازنده ( آمن آمن دیزاین )

بر روی عکس زیر کلیک کنید و وارد مزون آمن شوید:

شماره همراه و واتساپ مقنعه برازنده و مزون مانتو برازنده : ۰۹۱۹۷۰۷۸۹۵۳

خرید اینترنتی مانتو مزونی

خرید اینترنتی مانتو مزونی

برای دیدن پیج اینستاگرام لباس های شیک ما بر روی عکس زیر کلیک کنید : 

خرید اینترنتی مانتو مزونی

طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

 پاناکوتای شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه و در عین حال ساده می باشد با طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی لحظات شادی را برای خود و خانواده بوجود بیاورید.

مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

شیر                                             دو و نیم پیمانه

خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته           ۲۰۰ گرم

وانیل                                             یک چهارم قاشق چایخوری

پودر ژلاتین                                    یک و نیم قاشق غذاخوری

شکر                                           یک سوم پیمانه

شکلات تلخ                                       به مقدار مورد علاقه معمولا ۱۰۰ گرم کافیه

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی,طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی,طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی,طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی,طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی,طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی,طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.
پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و شکلات تخته ای رنده شده ، اسانس وانیل ، پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

پاناکوتا را در ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خامه ، میوه و … تزیین و سرو کنید.

نکته مهم در مورد پاناکوتا شکلاتی : در صورت تمایل میتوانید مقدار پودر کاکائو یا شکلات را بیشتر کنید تا رنگ پاناکوتا تیره تر شود.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مشابه

پستچی 24 را
دوست دارید
امتیاز دهید