سه شنبه , ۲۶ شهریور ۱۳۹۸

طرز تهیه پاناکوتا و طرز تهیه دسر پاناکوتا و طرز درست کردن دسر پاناکوتا

تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۴ | دسته بندی : آشپزی

طرز تهیه پاناکوتا,طرز تهیه پاناکوتای انار,طرز تهیه دسر پاناکوتا,طرز درست کردن پاناکوتای انار,طرز درست کردن دسر پاناکوتا

طرز تهیه پاناکوتاو طرز تهیه دسر پاناکوتا و طرز درست کردن دسر پاناکوتا

طرز تهیه پاناکوتاو طرز تهیه دسر پاناکوتا و طرز درست کردن دسر پاناکوتا

طرز تهیه دسر پاناکوتا

طرز تهیه دسر پاناکوتا

دسر پاناکوتا یکی از دسرهای ساده و در عین حال خوشمزه می باشد.می توانید با طرز تهیه دسر پاناکوتا آشنا شوید و دوستانتان را خوشحال کنید. با طرز تهیه دسر پاناکوتا می توانید در میمهانیهایتان از دسر خوشمزه پاناکوتا بهره ببرید

مواد مورد نیاز برای ۸ نفر دسر ژله ای پاناکوتا :

پودر ژله انار            ۱۰۰ گرم یا یک بسته

خامه                   ۳۰۰ گرم

شکر                    ۵۰ گرم

شیر                 دو سوم پیمانه

پودر ژلاتین              ۲ قاشق چایخوری

وانیل                  یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه پاناکوتا,طرز تهیه پاناکوتای انار,طرز تهیه دسر پاناکوتا,طرز درست کردن پاناکوتای انار,طرز درست کردن دسر پاناکوتا

طرز تهیه پاناکوتا,طرز تهیه پاناکوتای انار,طرز تهیه دسر پاناکوتا,طرز درست کردن پاناکوتای انار,طرز درست کردن دسر پاناکوتا

طرز تهیه دسر ژله ای پاناکوتا :

– ابتدا کف و دیواره های قالب مناسب دسر را با مقدار کمی روغن مایع چرب کنید. اگر میزان روغن برای چرب کردن قالب زیاد بود، اضافی آن را با دستمال کاغذی پاک کنید (این کار برای برگرداندن دسر به صورت قالبی انجام می شود).حالا در کاسه بلوری نصف میزان پودر ژله را ابتدا در نصف پیمانه آب جوش حل کرده.

– سپس نصف پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید؛ پس از اینکه پودر به طور کامل در آب حل شد، نیمی از دانه های انار را در داخل مایه ژله بریزید و سپس کل مایه را به قالب دسر منتقل کنید.قالب را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد- نیم ساعت قبل از پایان این مدت، شروع به درست کردن مایه خامه ای کنید.

– برای این منظور شیر و خامه را در ظرفی فلزی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا با هم مخلوط شوند- شکر و پودر ژلاتین را نیز به آن اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا شکر و ژلاتین در مواد حل شود ولی مراقب باشید مایه نجوشد.بعد وانیل را به آنها افزوده و دوباره مخلوط کنید- حالا مایه را از یک صافی فلزی عبور دهید.

– تا دانه های ژلاتینی که حل نشده، روی صافی باقیمانده و مایه ای صاف و یکنواخت حاصل شود.پس مایه را کنار بگذارید تا سرد شود- پس از آن، ژله را از یخچال بیرون آورید و مایه خامه ای را روی آن بریزید و دوباره به یخچال برگردانید و مدت ۳ ساعت در آن قرار دهید تا خامه سفت شود.پس از این مدت دوباره با بقیه پودر ژله مایه ژله ای آماده کنید و بعد از ریختن.

– باقیمانده دانه های انار، سطح خامه ای را با ژله بپوشانید و آن را دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله رویی ببندد.در پایان، قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید- برای این منظور ابتدا دست تان را با آب سرد خیس کنید، سپس به دور دیواره قالب بکشید و قالب را برگردانید.نکته: اگر هنگام برگرداندن قالب دسر به طور کامل برنگشت، روی آن را با تکه های ژله چسبیده به کف قالب تزئین کنید.

خواص انار :

– تقویت معده – تقویت ریه – حساسیت – وجود خون در ادرار – مسمومیت – استسقاء – درد گوش – التهاب معده – اسکوربیت – آب ریزش چشم – خون ریزی رحم – خارش پوست – تقویت لثه – تصفیه خون – کم خونی – اسهال خونی استفراغ و کم اشتهایی استفاده نمود.

طرز تهیه پاناکوتا,طرز تهیه پاناکوتای انار,طرز تهیه دسر پاناکوتا,طرز درست کردن پاناکوتای انار,طرز درست کردن دسر پاناکوتا

طرز تهیه پاناکوتا,طرز تهیه پاناکوتای انار,طرز تهیه دسر پاناکوتا,طرز درست کردن پاناکوتای انار,طرز درست کردن دسر پاناکوتا

بر روی مطالب زیر کلیک کنید :

طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی|طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

طرز تهیه حلوای مجلسی|طرز پخت حلوا مجلسی|طرز پخت حلوای مجلسی

تزیین سالاد الویه جدید|جدیدترین تزیین سالاد الویه جدید

قهوه فرانسوی با پودر کاکائو|خواص و مضرات کاکائو

طرز تهیه دسر ساده|طرز تهیه دسر ساده و راحت

طرز تهیه دسر پاناکوتا

طرز تهیه دسر پاناکوتا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مشابه

پستچی 24 را
دوست دارید
امتیاز دهید