یکشنبه , ۲۹ مرداد ۱۳۹۶

کدام مواد غذایی را نباید دوباره گرم کرد؟

تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۴ | دسته بندی : سلامت و پزشکی

کدام مواد غذایی را نباید دوباره گرم کرد؟

کدام مواد غذایی را نباید دوباره گرم کرد؟

خرید مقنعه های طرح دار|خرید مقنعه های جدید

 

مدل مقنعه

همه ما بارها برایمان اتفاق افتاده است که یک وعده غذایی را چندبار گرم کرده و خورده ایم .حالا بیایید ببینیم کدام غذاها و مواد غذایی را نباید دوباره گرم کنیم

مرغ
گوشت مرغ سرشار از پروتئین است، اما گرم کردن دوباره آن مشکلات گوارشی جدی برایتان ایجاد خواهد کرد. بهترین و درست ترین روش مصرف مرغ باقی مانده این است که در سالاد یا ساندویچ های سرد گنجانده شود.

اسفناج
اسفناج پر از آهن و نیترات است. وقتی آن را دوباره گرم کنید، نیترات به نیتریت که عنصری سرطان زاست تبدیل شده و غیر قابل مصرف می گردد.

تخم مرغ
تحقیقات می گویند گرم کردن تخم مرغ باعث ناراحتی معده می شود، زیرا حرارت دوباره آن را سمی می کند. پس دوباره تخم مرغ را نجوشانید.

قارچ
درست ترین و بهترین روش گرم کردن قارچ این است که قارچ را در همان روزی که پخته اید مصرف کنید، علتش هم وجود پروتئین در آن است. پس هیچ گاه آن را دوباره گرم نکنید.

برنج
گرم کردن دوباره برنج بین ما ایرانی ها بسیار شایع است. برنج نپخته به باکتری هایی آلوده است که بعد از پخت هم زنده می مانند. گرم کردن دوباره نه تنها آنها را از بین نمی برد، بلکه باعث مسموم شدن غذا هم می شود.

سیب زمینی
سیب زمینی در صورت گرم شدن دوباره سمی می شود، بهترین روش برای مصرف آن جوشاندنش است.

مقنعه زیبا,مدل مقنعه زیبا,مدل مقنعه اداری,مقنعه طرحدار,مقنعه طرح بته جقه

پاسخ دهید

پست های مشابه

پستچی 24 را
دوست دارید
امتیاز دهید