دوشنبه , ۱۶ مهر ۱۴۰۳

کدام مواد غذایی را نباید دوباره گرم کرد؟

تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۴ | دسته بندی : سلامت و پزشکی

کدام مواد غذایی را نباید دوباره گرم کرد؟

کدام مواد غذایی را نباید دوباره گرم کرد؟

برای دانستن کدام مواد غذایی را نباید دوباره گرم کرد؟ با ما همراه باشید

برای دیدن مزون مانتو برازنده ( آمن آمن دیزاین )

بر روی عکس زیر کلیک کنید و وارد مزون آمن شوید:

شماره همراه و واتساپ مقنعه برازنده و مزون مانتو برازنده : ۰۹۱۹۷۰۷۸۹۵۳

خرید اینترنتی مانتو مزونی

خرید اینترنتی مانتو مزونی

برای دیدن پیج اینستاگرام لباس های شیک ما بر روی عکس زیر کلیک کنید : 

خرید اینترنتی مانتو مزونی

همه ما بارها برایمان اتفاق افتاده است که یک وعده غذایی را چندبار گرم کرده و خورده ایم .

حالا بیایید ببینیم کدام غذاها و مواد غذایی را نباید دوباره گرم کنیم

برای دانستن کدام مواد غذایی را نباید دوباره گرم کرد؟ با ما همراه باشید

مرغ
گوشت مرغ سرشار از پروتئین است، اما گرم کردن دوباره آن مشکلات گوارشی جدی برایتان ایجاد خواهد کرد.

بهترین و درست ترین روش مصرف مرغ باقی مانده این است که در سالاد یا ساندویچ های سرد گنجانده شود.

اسفناج
اسفناج پر از آهن و نیترات است.

وقتی آن را دوباره گرم کنید، نیترات به نیتریت که عنصری سرطان زاست تبدیل شده و غیر قابل مصرف می گردد.

تخم مرغ
تحقیقات می گویند گرم کردن تخم مرغ باعث ناراحتی معده می شود،

زیرا حرارت دوباره آن را سمی می کند. پس دوباره تخم مرغ را نجوشانید.

قارچ
درست ترین و بهترین روش گرم کردن قارچ این است که قارچ را در همان روزی که پخته اید مصرف کنید،

علتش هم وجود پروتئین در آن است. پس هیچ گاه آن را دوباره گرم نکنید.

برنج
گرم کردن دوباره برنج بین ما ایرانی ها بسیار شایع است. برنج نپخته به باکتری هایی آلوده است که بعد از پخت هم زنده می مانند.

گرم کردن دوباره نه تنها آنها را از بین نمی برد، بلکه باعث مسموم شدن غذا هم می شود.

سیب زمینی
سیب زمینی در صورت گرم شدن دوباره سمی می شود، بهترین روش برای مصرف آن جوشاندنش است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مشابه

پستچی 24 را
دوست دارید
امتیاز دهید