جمعه , ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

لبو|طرز درست کردن لبو در منزل|تهیه لبو در منزل|روش پخت لبو

تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۴ | دسته بندی : آشپزی

طرز درست کردن لبو در منزل,

لبو|طرز درست کردن لبو در منزل|تهیه لبو در منزل

لبو|طرز درست کردن لبو در منزل|تهیه لبو در منزل

برای دیدن سایر برای دیدن مزون مانتو برازنده ( آمن آمن دیزاین )

بر روی عکس زیر کلیک کنید و وارد مزون آمن شوید:

شماره همراه و واتساپ مقنعه برازنده و مزون مانتو برازنده : ۰۹۱۹۷۰۷۸۹۵۳

خرید اینترنتی مانتو مزونی

خرید اینترنتی مانتو مزونی

برای دیدن پیج اینستاگرام لباس های شیک ما بر روی عکس زیر کلیک کنید : 

خرید اینترنتی مانتو مزونی

قبل از اینکه با طرز درست کردن لبو در منزل را فرابگیریم بهتر است با خواص و فواید لبو آشنا شویم :

لبو پاک کننده عالی است و می‌تواند معده را شستشو داده و حکم مسهل را برای برخی افراد دارای یبوست دائمی دارد.

مفیدترین و بهترین بخش چغندر، برگ آن است و بعد ساقه‌های آن و بعد از آن ریشه که پخته آن لبو نام دارد.

قند ریشه چغندر برای مبتلایان به دیابت مضر است.

خوردن پخته چغندر رعشه را معالجه می‌کند.

برگ سرخ رنگ آن اگر خام با سرکه و خردل خورده شود طحال را باز می‌کند و ورم آن را فرو می‌نشاند.

برای درد پشت و مثانه و امراض مقعد مفید است.

آب برگ چغندر برای درد مفاصل و نقرس، سردرد و دندان‌درد مفید است. ضماد برگ با اسید بوریک باعث بهبود کک و مک و طاسی می‌شود.

لبو به دلیل داشتن فیبر که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسیدفولیک، باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد.

افراد می‌توانند با مصرف ۱۰۵ گرم چغندر قرمز، ۵۳ درصد اسیدفولیک مورد نیاز بدن را تأمین کنند.

فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌های قلبی در بیماران قلبی است.

چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کم‌خونی جلوگیری می‌کند.

مواد لازم جهت تهیه لبو در منزل :

چغندر قرمز                        ۵  عدد

آب                                  ۵  لیوان

شکر                               ۳  قاشق غذاخوری

تهیه لبو در منزل

تهیه لبو در منزل

طرز درست کردن لبو در منزل :

پختبر روی اجاق گاز: چغندرها را خوب بشورید سپس آنها را داخل قابلمه آب بریزید

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید و به مدت ۲ – ۳ ساعت بگذارید بپزند

و نرم شوند باید پس از پخت چغندرها ۲ لیوان آب ته قابلمه باقی مانده باشد .

پس از پخت را از قابلمه خارج کنید و پوست بکنید و حلقه ای خرد کنید

، شکر را به آب آن اضافه کنید سپس چغندرهای حلقه شده را داخل قابلمه برگردانید

و ۱ ساعت دیگر با حرارت ملایم بپزید

سپس آنها را از قابلمه خارج کنید و شیره ای که ته قابلمه باقی مانده است

را روی آن ها بریزید و داغ سرو کنید ..
طرز پخت در فر : چغندرها را بشویید و با پوست داخل آلمینیوم بپیچید

سپس چغندرها را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید

تا بپزند و نرم شوند ، این روش پخت رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد.

نکته ها : بهتر است چغندرها را کوچک و سفت انتخاب کنید تا خوشمزه تر شود

در صورتی که چغندر بزرگ است به مقدار آب بیشتر و زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد

، برای قرمز ماندن رنگ و جلوگیری از سیاه شدن لبو دو سر ضخیم چغندر را با چاقو جدا نکنید .

حالا که طرز درست کردن را در منزل را یاد گرفتید در روزهای سرد زمستان کانون خانواده را گرم کنید .

طرز تهیه شله زرد نذری|طرز تهیه شله زرد نذری خوشمزه|شله زرد نذری

طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی|طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

آموزش ذرت مکزیکی در خانه|تهیه ذرت مکزیکی در خانه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مشابه

پستچی 24 را
دوست دارید
امتیاز دهید