پنج شنبه , ۹ فروردین ۱۴۰۳

خاصیت دارویی خرما !!! با خاصیت دارویی خرما بیشتر آشنا شویم

تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۴ | دسته بندی : سلامت و پزشکی

خاصیت دارویی خرما

خاصیت دارویی خرما !!!

برای دانستن خاصیت دارویی خرما با ما همراه باشید

برای دیدن مزون مانتو برازنده ( آمن آمن دیزاین )

بر روی عکس زیر کلیک کنید و وارد مزون آمن شوید:

شماره همراه و واتساپ مقنعه برازنده و مزون مانتو برازنده : ۰۹۱۹۷۰۷۸۹۵۳

خرید اینترنتی مانتو مزونی

خرید اینترنتی مانتو مزونی

برای دیدن پیج اینستاگرام لباس های شیک ما بر روی عکس زیر کلیک کنید : 

خرید اینترنتی مانتو مزونی

خرما یکی از میوه های بهشتی است با خاصیت دارویی عجیب !!!

خاصیت دارویی خرما از دید پزشکان

طبع خرما گرم و خشک است؛ برای رفع خشونت و نرم کردن سینه ۵۰ گرم خرما در آب جوشانده صاف کرده

روزی دو تا سه استکان بخورید، البته این برای افراد سرد مزاج بسیار خوب است،

برای تقویت کلیه از شربت فوق استفاده کنید، کسانی که درد کمر یا درد مفاصل دارند،

می توانند از شربت خرما که در شماره دو آمده است، استفاده کنند، اگر خرما با شنبلیله خورده شود

برای سنگ مثانه مفید است.برای تقویت نیروی جسمانی خرما را در شیر تازه خیس کرده کمی دارچین بزنید

و صبح به عنوان صبحانه بخورید و سپس کمی شیر بالای آن میل کنید،

البته برای گرم مزاجان زیاد خوب نیست، کسانی که می خواهند سنگ مثانه شان خرد شود از دم کرده آن استفاده کنند

کسانی که یبوست دارند، سعی کنند هنگام استفاده از دم کرده خرما از غذاهای ساده و ملین استفاده کنند،

به خاطر وجود ویتامین B در خرما میوه خوبی برای تعادل اعصاب و نیز سبب رشد است

، فسفری که در خرما وجود دارد سبب سر زنده نگهداشتن سلول های عصبی می شود و برای کمبود آهن بسیار مفید است.

خاصیت دارویی خرما در خون سازی

خرما مقدار قابل توجهی فولات یا همان اسیدفولیک به بدن می رساند که برای خون رسانی برای بدن لازم است

و زنان هنگام بارداری مجبور می شوند، علاوه بر دریافت فولات از طریق غذا، قرص آن را نیز مصرف کنند

.فولات به عنوان ماده خون ساز در خرما موجود است، هر چند که مقدار آهن خرما آن چنان زیاد نیست

، اما برای خون سازی، بدن احتیاج به سه ماده مغذی فولات، آهن و ویتامین ۱۲ B دارد که

در غذاهای حیوانی یافت می شوند، بنابراین برای این منظور باید از غذاهای متنوع استفاده کرد

.ویتامین C یکی دیگر از مواد مغذی خرما است که این ویتامین برای جلوگیری از بیماری های

خطرناک خونریزی دهنده یا همان اسکوربوت لازم است و

باید بدن هر فرد در طول روز، ۶۰ میلی گرم ویتامین C دریافت کند که تقریباً در هر ۱۰۰ گرم خرما ۱۴ میلی گرم ویتامین C موجود است.

خاصیت دارویی خرما,خاصیت دارویی خرما,خاصیت دارویی خرما,خاصیت دارویی خرما

خاصیت دارویی خرما,خاصیت دارویی خرما,خاصیت دارویی خرما,خاصیت دارویی خرما

خاصیت دارویی خرما بر بیماری های اعصاب

پتاسیم در این میوه به میزان قابل توجهی موجود است که

برای جلوگیری از پرفشاری خون و برای کار صحیح عضلات و اعصاب ضروری است

که به هم خوردن آن در بدن، بسیار خطرناک است.

علاوه بر آن، خرما حاوی میزان قابل توجهی منیزیم است که برای اعصاب و عضلات ضروری است.

خاصیت دارویی خرمابر قلب های ضعیف

ثابت شده است، خرمایی که شب در آب خیس شده و صبح مصرف شود برای قلب های ضعیف مفید است،

اگر این کار را دو بار در هفته انجام دهید به تقویت قلب خود کمک کرده اید.

خاصیت دارویی خرما برای چاقی

خرما بخشی از رژیم غذایی سالم است

، چرا که قند، چربی، پروتئین و انواع ویتامین های ضروری در آن موجود است،

بنابراین این ماده غذایی در مقابله با کمبود وزن کمک مؤثری است.

خرما در هرم غذایی

خرما از ارزش غذایی خوبی برخوردار است و

باید آن را در هرم مواد غذایی میوه به حساب آورد. با توجه به کوچکی هر عدد خرما،

هر واحد آن شامل دو تا سه عدد خرما است که چنانچه براساس نیاز روزانه دو تا سه واحد میوه می خورید،

می توانید این تعداد را به جای یکی از این واحدهای میوه استفاده کنید.به یاد داشته باشید

که خرما به علت داشتن قند زیاد که بخش بیشتر آن قند ساده است

درصورت مصرف زیاد و با افزایش انرژی مصرفی ممکن است، سبب چاقی شود،

افراد دیابتی یا کسانی که سابقه دیابت در خانواده آنان وجود دارد باید تعادل را در مصرف خرما حفظ کنند.

ترکیبات شیمیایی خرما

خرما ویتامین هایی مانندC، B، A و E دارد و حاوی مقادیری املاح مدنی است

.خرمای خشک ۳۰۰ کالری انرژی، دو گرم پروتئین، ۰/۶گرم چربی ، ۶۰میلی گرم گوگرد،

۵۰ میلی گرم فسفر،۶۵۰میلی گرم پتاسیم، ۶۵ میلی گرم منیزیم،۷۰ میلی گرم کلسیم،

دو میلی گرم آهن و ۲/۲ میلی گرم نیاسین و مقدار کمی سدیم دارد.یک متخصص تغذیه در این زمینه گفت:

در ۱۰۰گرم خرما ۱۲۵ کیلو کالری موجود است و این در حالی است که در هر ۱۰۰ گرم قند، ۴۰۰ کیلو انرژی موجود است

و مقدار انرژی ناشی از خوردن خرما از قند ساده بسیار کمتر است و بسیار کمتر از قند، افراد را دچار چاقی و اضافه وزن می کند

محمد بیرجندی افزود: ۱۰۰ گرم خرما حاوی۱/۵ درصد پروتئین گیاهی از جنس مرغوب است و در خرما، مقداری فیبر غذایی موجود است

که این مقدار فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب بوده و علاوه بر آن

کارتنوئید یا مواد رنگی در خرما است که پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان محسوب می شود که جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلول ها را می گیرد.

مضرات خرما

نباید در مصرف خرما زیاده روی کرد، چرا که مصرف بسیار بالای آن موجب آسیب به کبد و طهال، افزایش فشارخون،

جوش دهان و پوسیدگی دندان ها می شود. در خوردن آن افراط نکنید، چرا که دارای قند زیادی است

در این صورت آنهایی که لوزالمعده حساس دارند یا آنهایی که بیماری قند در خانواده آنها وجود دارد باید کمتر از این میوه استفاده کنند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مشابه

پستچی 24 را
دوست دارید
امتیاز دهید