سه شنبه , ۲۸ فروردین ۱۴۰۳

روش درست کردن لازانیا|آموزش درست کردن لازانیا

تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۴ | دسته بندی : آشپزی

روش درست کردن لازانیا|آموزش درست کردن لازانیا

 روش درست کردن لازانیا|آموزش درست کردن لازانیا

برای آشنا شدن با روش درست کردن لازانیا با ما همراه باشید

برای دیدن مزون مانتو برازنده ( آمن آمن دیزاین )

بر روی عکس زیر کلیک کنید و وارد مزون آمن شوید:

شماره همراه و واتساپ مقنعه برازنده و مزون مانتو برازنده : ۰۹۱۹۷۰۷۸۹۵۳

خرید اینترنتی مانتو مزونی

روش درست کردن لازانیا

روش درست کردن لازانیا

برای دیدن پیج اینستاگرام لباس های شیک ما بر روی عکس زیر کلیک کنید : 

روش درست کردن لازانیا

روش درست کردن لازانیا

لازانیا از جمله غذاهای خوشمزه و مقوی ایتالیا می باشد که مورد علاقه کودکان و بزرگسالان می باشد

اگر فرزند دلبندتان از خوردن غذا ممانعت می کند می توانید با درست کردن لازانیای ایتالیایی را وسوسه به خوردن کنید !!!

مواد لازم جهت روش درست کردن لازانیا

خمیر لازانیا                                             یک بسته

ژامبون ریز خرد شده                                     ۱۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده                                         ۱۰۰ گرم

قارچ خلال شده                                           ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای ریز خرد شده                         یک عدد درشت

پیاز ریز خرد شده                                   یک عدد درشت

نمک و فلفل سیاه                                    به میزان لازم

پنیر پیتزا رنده شده                                   ۲۰۰ گرم

سس سفید مخصوص                                   ۲ استکان

روغن                                                     ۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی                                یک قاشق سوپ خوری

سس گوجه فرنگی                                به میزان لازم

روش درست کردن لازانیا :

در ظرف بزرگی تا دو سوم ظرف آب میریزیم. به همراه با یک قاشق چایخوری نمک و مقداری روغن مایع میگذاریم بجوشد

. بعد نوار های لازانیا را یکی یکی و به دقت داخل آب در حال جوش قرار دهید و بعد از ۸-۱۰ دقیقه آب کش کنید . .

نکته : موقع آبکش کردن حتما کمی آب سرد روی آنها بریزید . تا حرارت داخل نوارهای لازانیا باعث خمیر شدن آن در زمان پخت نشود .
در ظرفی مقداری روغن بریزید بعد به ترتیب این مواد را اضافه کنید :
پیاز ریز خرد شده ، ۳- ۵ دقیقه بعدگوشت چرخ کرده، بعد از اضافه کردن گوشت چرخ کرده . بعد از تغییر رنگ کامل مواد قارچ را اضافه کنید

و خوب هم بزنید تا کمی رنگش عوض شود ( زیاد هم سرخ نشود بهتر است )

و در آخر ژامبون را همراه فلفل دلمه ای ریز خرد شده به مواد اضافه کنید . ۲-۳ دقیقه یک قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی به مواد بیفزاید و خوب هم بزنید.

سپس فلفل سیاه و نمک نیز به مایع لازانیا اضافه کنید . وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند .
کف و دیواره های یک ظرف ( ترجیحا ) پیرکس را با مقدار خیلی کمی روغن چرب کنید

تا نوارهای لازانیا در آخر پخت به راحتی از ظرف جدا شوند . بعد کف ظرف را یک لایه نوار لازانیا پچینید

و روی آن را یک لایه خیلی نازک سس گوجه فرنگی بریزید و با مایع لازانیا که اکنون کمی سرد شده است ،

بپوشانید ، یک لایه کامل پنیر پیتزا رنده شده بریزید ( طوری که تمام سطح مواد را بپوشاند ) و بعد دوباره یک لایه نوار لازانیا بچینید

و این کار را تکرار کنید تا مواد به اتمام برسد لایه آخر را با مواد لازانیا پر کنید .

سپس با سس سفید مخصوص ( طرز تهیه آن را توضیح خواهیم داد ) کل سطح لازانیا را کامل بپوشانید

و یک لایه پنیر پیتزای رنده شده بپاشید ( طبیعی است هر چه پنیر بیشتر باشد لازانیای خوشمزه تری خواهیم داشت )

مواد لازم برای سس سفید مخصوص لازانیا :

آرد سفید : یک قاشق غذا خوری سر پر
کره : ۲۵ گرم
شیر : یک لیوان
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

روش درست کردن لازانیا

ابتدا آرد را کمی تفت دهید بدون روغن و کره و قبل از اینکه رنگش شروع به تیره شدن کند ،

کره را به آن بیفزائید و مدام هم بزنید تا کره نسوزد و به خورد آرد برود . وقتی کره آب شد

و رنگ آرد کمی برگشت ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود
در این مرحله شیر را آرام آرام به ظرف اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مواد ته نگیرند
تا زمانی مواد را روی حرارت نگه دارید که مایع شما تبدیل به یک سس غلیظ شود
دلیل استفاده از این سس در پخت لازانیا : جلوگیری از خشک شدن لازانیا و

همچنین به دلیل داشت شیر مانع از پخش شدن مواد در اثر حرارت میشود
ظرف شما آماده قرار گرفتن داخل فر ( یا مایکرو فر ) است
در صورت استفاده از فر ، نیم ساعت قبل از استفاده فر را با حرارت ۲۲۰ درجه گرم کنید

بعد ظرف را در طبقه وسط به مدت نیم ساعت قرار دهید
در صورت استفاده از ماکروفر ، پایه بلند مخصوص گریل را وسط سینی گردان قرار دهید

و ظرف را روی آن بگذارید ، بهتر است از برنامه پخت ترکیبی + گریل استفاده کنید .

در این صورت با قدرت ۴۵۰ و زمان ۲۰ دقیقه به نتیجه مطلوب میرسید
نکته : اگر از این دستور استفاده کردید یا از دستور فر، در یک استکان کوچک تا نصف آب بریزید و

زیر چهارپایه گریل بگذاید تا مانع از خشک شدن لازانیا شود .
اگر از دستور گریل خالی استفاده کردید ۳۰-۴۰ دقیقه زمان لازم است

( بسته به نوع مایکروفر ) در این روش از ترفند استکان آب استفاده نکنید .

روش درست کردن لازانیا

سعی کنید مواد را یک دست خرد کنید تا هنگام برش زدن لازانیا به مشکل بر نخورید –

– می توانید مواد اصلی لازانیا را به دلخواه تغییر دهید . مثلا در پخت لازانیا از سوسیس و کدو و بادمجان و سویا استفاده کنید

( لازانیای سبزیجات ) یا هر چیز دیگری که میل داشتید …
در مورد سویا : برای دست یافتن به طعم بهتر سویا ، پیشنهاد میکنیم از دو ساعت قبل سویا را به جای آب معمولی در شیر خیس کنید .

این عمل هم باعث از بین رفتن بوی سویا میشود و هم طعم بهتری به سویا میدهد ؛ قبل از استفاده سویا آن را در آبکش بریزید و اجازه دهید کاملا خشک شود

می توانید لازانیا را بر روی شعله گاز در درست کنید :

ته ماهیتابه را کاملا چرب می کنیم یک ردیف خمیر لازانیا می چینیم

کمی سس سفید مخصوص میریزیم و یک لایه از موادمان را بطور یکدست روش پهن میکنیم سپس پنیر پیتزا میریزیم

و دوباره یک ردیف لازانیا و سس سفید مخصوص و سپس مواد لازانیا و پنیر می ریزیم .همین کار را ادامه میدهیم

تا لایه آخر که فقط لازانیا و سس و پنیر باشد و حدود ۱۵ دقیقه درب ماهیتابه را میبندیم و میگذاریم تا لازانیا کمی با مواد نرم شود

سپس روی حرارت یکنواخت گذاشته و شعله کم به مدت ۱۵ دقیقه و بعد درب ماهی تابه را باز میکنیم و میگذاریم

تا آب اضافی لازانیا جمع شود و دیگر آبی نداشته باشد سپس زیر شعله را خاموش میکنیم ودر ظرف مورد نظرمان سرو میکنیم

حالا که با نخوه درست کردن لازانیا آشنا شدید خانواده تان را به این غذای لذیذ دعوت کنید.

بر روی مطالب مرتبط زیر کنید :

طرز تهیه شله زرد نذری|طرز تهیه شله زرد نذری خوشمزه|شله زرد نذری

طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی|طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

طرز تهیه حلوای مجلسی|طرز پخت حلوا مجلسی|طرز پخت حلوای مجلسی

آموزش ذرت مکزیکی در خانه|تهیه ذرت مکزیکی در خانه

روش درست کردن آش رشته|آموزش درست کردن آش رشته

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مشابه

پستچی 24 را
دوست دارید
امتیاز دهید