شنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

ترشی بادمجان شکم پر|روش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۴ | دسته بندی : آشپزی

طرز درست کردن ترشی بادمجان شکم پر,ترشی بادمجان شکم پر,درست کردن ترشی بادمجان,روش درست کردن ترشی بادمجان,طرز درست کردن ترشی بادمجان,طرز تهیه ترشی بادمجان,طرز تهیه ترشی بادمجون,طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر,آموزش تهیه ترشی بادمجان,طرز درست کردن ترشی بادمجان,طرز درست کردن ترشی بادمجان شکم پر,طرز درست کردن ترشي بادمجان,روش درست کردن ترشي

ترشی بادمجان شکم پر|روش درست کردن ترشی بادمجان شکم پر

اگر میخواهید ترشی بادمجان درست کنید با ما همراه باشید

برای دیدن مزون مانتو برازنده ( آمن آمن دیزاین )

بر روی عکس زیر کلیک کنید و وارد مزون آمن شوید:

شماره همراه و واتساپ مقنعه برازنده و مزون مانتو برازنده : ۰۹۱۹۷۰۷۸۹۵۳

خرید اینترنتی مانتو مزونی

خرید اینترنتی مانتو مزونی

برای دیدن پیج اینستاگرام لباس های شیک ما بر روی عکس زیر کلیک کنید : 

خرید اینترنتی مانتو مزونی

ترشی بادمجان شکم پر یکی از ترشی های محلی استان گیلان است

که طعم بسیار خوشمزه و لذیذی دارد. این ترشی خوشمزه طرز تهیه بسیار ساده و آسانی دارد

و مزیت آن این است که در ۳ یا ۴ روز بعد از درست کردن ترشی آماده می شود.

مواد لازم جهت تهیه ترشی بادمجان گیلانی :

بادمجان قلمی متوسط                      ۱۵ عدد

فلفل سبز                                    ۱۵ عدد

سیر رنده شده                             ۲۰۰ گرم

نعناع خشک                              ۱۰۰  گرم

هویچ نگینی ریز خرد شده              ۱۰۰  گرم

سرکه قرمز                       یک و نیم لیتر

طرز درست کردن ترشی بادمجان شکم پر :

پوست اضافه سر بادمجانها را به آرامی ببرید . بادمجانها را شسته و خشک کنید

و در مقداری آب و نمک به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط کاملا بپزید طوری که بادمجانها نرم شوند

. بعد بگذارید تا آب آنها کاملا برود . سیر رنده شده و نعناع خشک را با هم مخلوط کنید . بعد از اینکه بادمجانها کاملا خشک شدند

، با یک چاقوی تیز روی آنها یک شکاف سرتاسری ایجاد کنید

نه آنقدر عمیق که پوست بادمجان از پشت خراشیده شود .

( مثل وقتی که شکم پاره بادمجان درست میکنید ) نیازی به خالی کردن داخل بادمجان نیست .
داخل هر بادمجان را یک عدد فلفل قلمی بگذارید و با قاشق چایخوری از مخلوط نعناع خشک و سیر رنده شده ،

داخل بادمجان را به قدری پر کنید که بعد از بستن بادمجان اضافه مخلوط بیرون نزند
بعد از اینکه بادمجانها آماده شدند ، آنها را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با سرکه قرمز پوشش دهید .

در مورد طرز درست کردن ترشی بادمجان شکم پر,ترشی بادمجان شکم پر,درست کردن ترشی بادمجان,روش درست کردن ترشی بادمجان,طرز درست کردن ترشی بادمجان,طرز تهیه ترشی بادمجان

نکات مهم و اساسی در تهیه ترشی بادمجان گیلانی :

به ازای هر یک لیتر سرکه ۴ قاشق غذا خوری نمک و یک قاشق نعناع خشک داخل سرکه بریزید

و درب ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید –
بعد از یک هفته ترشی بادمجان آماده مصرف است –
– بعضی ها بادمجانها را به جای آب و نمک در سرکه میپزند .

این کار باعث میشود ترشی بیش از حد معمول تند و تیز شود . در هر صورت انتخاب با شماست
– استفاده از هویچ در این ترشی اختیاری است . اگر از هویچ استفاده کردید موقع پر کردن

بادمجان همراه سیر و نعناع خشک هویچ هم اضافه کنید . این ترشی بدون هویچ هم مزه بسیار خوبی دارد .

توجه داشته باشید در صورت استفاده از هویچ ، مدت آماده شدن ترشی کمی بیش از یک هفته خواهد بود
مدت ماندگاری این ترشی حدود یک سال است اگر در یخچال و یا جای خیلی خنک باشد –
سعی کنید از سرکه ای استفاده کنید که زیاد هم طعم ترشی را تیز نکند –
در مورد تمام ترشی ها بهتر است تا آماده نشدن آن ، درب ظرف ترشی را باز نکنید –
تهیه این ترشی مربوط به فصل خاصی از سال نیست . در نتیجه میتوانید در هر زمانی این ترشی را تهیه کنید .

پس بهتر است هر بار به مقداری درست کنید که ترشی زیاد هم نماند و طعم خود را از دست ندهد

نکات تغذیه ای د رمورد بادمجان شکم پر :

خوردن ترشی به همراه غذا باعث افزایش اشتها می شود. همچنین به علت دارا بودن سرکه باعث هضم بهتر غذا و چربی ها میشود.

اگر در صورت خوردن یک غذای چرب احساس سنگینی کردید، با خوردن مقداری ترشی یا آبلیمو یا آبغوره که همگی خاصیت اسیدی دارند،

حالتان بهبود خواهد یافت. حالا که طرز درست کردن ترشی بادمجان شکم پر را یاد گرفته اید این ترشی را در منزل درست کنید تا در زمستان چاشنی خوبی همراه غذایتان باشد.

بر روی مطالب مرتبط زیر کنید :

طرز تهیه شله زرد نذری|طرز تهیه شله زرد نذری خوشمزه|شله زرد نذری

طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی|طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

طرز تهیه حلوای مجلسی|طرز پخت حلوا مجلسی|طرز پخت حلوای مجلسی

آموزش ذرت مکزیکی در خانه|تهیه ذرت مکزیکی در خانه

روش درست کردن آش رشته|آموزش درست کردن آش رشته

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مشابه

پستچی 24 را
دوست دارید
امتیاز دهید