شنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

درست کردن ماهی شکم پر|طرز تهیه ماهی شکم پر

تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۴ | دسته بندی : آشپزی

در مورد درست کردن ماهی شکم پر|طرز تهیه ماهی شکم پر,درست کردن ماهی شکم پر,طرز درست کردن ماهی شکم پر,روش درست کردن ماهی شکم/آموزش ماهی شکم پر,آموزش ماهی شکم پر بدون فر,طریقه درست کردن ماهی شکم پر,ماهي شکم پر,رز تهیه ي ماهي شکم پر,آموزش آشپزی ماهی شکم پر,آموزش پخت ماهی شکم پر,طرز تهیه ماهی شکم پر,طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر می باشد

 درست کردن ماهی شکم پر|طرز تهیه ماهی شکم پر

برای درست کردن ماهی شکم پر با ما همراه باشید

برای دیدن مزون مانتو برازنده ( آمن آمن دیزاین )

بر روی عکس زیر کلیک کنید و وارد مزون آمن شوید:

شماره همراه و واتساپ مقنعه برازنده و مزون مانتو برازنده : ۰۹۱۹۷۰۷۸۹۵۳

ن

 

 

 

درست کردن ماهی شکم پردرست کردن ماهی شکم پربرای دیدن پیج اینستاگرام لباس های شیک ما بر روی عکس زیر کلیک کنید : 

درست کردن ماهی شکم پر

درست کردن ماهی شکم پر

درست کردن ماهی شکم پر از غذاهایی است که در شمال و جنوب ایران به شیوه‌های مختلف پخته می‌شود. این تفاوت به نوع ماهی، سبزی و ادویه‌هایی که به کار می‌رود، برمی‌گردد مثلاً در جنوب معمولاً ماهی سنگسر و حلوا سیاه به شکل شکم‌پر تهیه و بیشتر برای طبخ آن‌ها از شنبلیله استفاده می‌شود و برای طعم‌دار کردن آن هم ادویه کاری و تمبرهندی به کار می‌رود در حالی که در مناطق شمالی، ماهی سفید را شکم‌پر تهیه می‌کنند و سبزی‌هایی مانند گشنیز، سیر و جعفری و ادویه‌هایی مانند زردچوبه به آن می‌افزایند .

مواد لازم جهت درست کردن ماهی شکم پر|طرز تهیه ماهی شکم پر :

ماهی                                          ۱ عدد

گشنیز خرد شده                             ۲۵۰ گرم

پیاز خرد شده                                 ۱ عدد

سیر خرد شده                                ۲۵۰ گرم

تمبرهندی                                   به میزان لازم

گردو                                            ۵۰ تا ۱۰۰ گرم

ادویه، نمک و فلفل سیاده و زردچوبه به میزان نیاز

روغن سرخ کردنی                       به میزان نیاز

درست کردن ماهی شکم پر :

ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند .
سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم
– پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل سیاه و گشنیز خرد شده (درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.
– درب ظرف را می بندیم. بعد از ۱۰ دقیقه، تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد و زرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم . سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود .

درست کردن ماهی شکم پر|طرز تهیه ماهی شکم پر,درست کردن ماهی شکم پر

درست کردن ماهی شکم پر|طرز تهیه ماهی شکم پر

نکاتی در مورد درست کردن ماهی شکم پر :

به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد
به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد
– برای هرچه خوش‌طعم‌تر شدن مواد غذایی داخل شکم ماهی کمی آن‌ها را تفت دهید و بعد استفاده کنید
اگر می‌خواهید این غذا را به سبک جنوبی تهیه کنید،

نباید ادویه کاری را از قلم بیندازید اما برای طبخ آن به سبک شمالی، باید از ادویه‌هایی نظیر زردچوبه و زعفران استفاده کرد
برخی افراد دور ماهی کاغذ آلومینیومی می‌پیچند یا کف سینی فر را با این کاغذ می‌پوشانند ام

بهتر است کف سینی را با سبزی‌هایی نظیر هویج، کرفس و پیاز بپوشانید. به این ترتیب هم بوی غذا در فضای خانه پخش نمی‌شود، هم ماهی به کف سینی نمی‌چسبد
بسیاری از افراد سبزی‌پلو را با ماهی شکم‌پر می‌خورند اما بهتر است برنج سفید در کنار آن سرو شود زیرا ماهی شکم‌پر به اندازه کافی مزه‌دار است و خوردن برنج مخلوط شده

با سبزی‌های معطر با آن چندان مناسب نخواهد بود.
اگر ماهی شکم پر را داخل فر می گذارید بهتر است ابتدا سینی محتوی ماهی را در طبقه پایین فر قرار داده

و سپس به طبقه بالاتر منتقل کنید تا علاوه بر پختن، روی ماهی نیز برشته شود
شما می‌توانید ماهی‌های پولک درشتی مانند ماهی سفید را به صورت نعل اسب در سینی فر خم کنید

و به صورت ایستاده در آن قرار دهید و روی پوست ماهی را به مخلوط آب‌لیمو زعفران آغشته کنید.

به این روش پوست ماهی پس از پخت کاملاً برشته شده و به راحتی از گوشت جدا خواهد شد.
حین سرخ کردن ماهی شکم پر در ماهیتابه نباید در تابه را گذاشت

زیرا در این صورت ماهی له می‌شود و شکل خود را از دست خواهد داد.

۹٫ نوشیدنی‌ای که همراه این غذا به شما پیشنهاد می‌کنم، شربت آب‌لیموی تازه است.

از خوردن این غذا با آب‌میوه‌های مختلف از جمله آب پرتقال و آب آلبالو بپرهیزید زیرا طعم مناسبی را ایجاد نخواهند کرد.

اگر اضافه وزن دارید بهتر است از حداقل روغن برای طبخ این غذا استفاده کنید.

همراه آن به جای برنج، سبزی‌های نشاسته‌ای نظیر نخودفرنگی، ذرت و سیب‌زمینی بخورید تا در عین احساس سیری، کالری کمتری دریافت کنید.

اگر یبوست دارید این غذا را با سبزی‌های بخارپز شده‌ای نظیر هویج و قارچ میل کنید.

روغن مصرفیتان نیز روغن زیتون باشد و آن را با برش‌های نان سبوس‌دار میل کنید. به این ترتیب فیبر بیشتری دریافت کرده‌اید

که به کاهش شدت بیماری گوارشی‌تان کمک بسیاری خواهد کرد.

اگر بیماری قلبی دارید از کره در تهیه این غذا استفاده نکنید

و به جای آن روغن زیتون به کار ببرید. آب نارنج به این غذا بیفزایید و از سبزی‌های معطر دیگری مانند جعفری و شوید نیز استفاده کنید.

می‌توانید در آن سیر تازه بیشتری بریزید و ماهی شکم‌پر را با کلم بروکلی بخارپز شده میل کنید. به این ترتیب مواد غذایی‌ای استفاده کرده‌اید

که به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان‌های فراوان در کنترل بیماریتان موثر خواهند بود.

برای دیدن مطالب زیر کلیک کنید :

طرز تهیه شله زرد نذری|طرز تهیه شله زرد نذری خوشمزه|شله زرد نذری

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی|طرز تهیه قیمه نثار قزوینی خوشمزه

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه

وش درست کردن لازانیا|آموزش درست کردن لازانیا

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی|طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی درقابلمه

آموزش زرشک پلو با مرغ مجلسی|آموزش پخت زرشک پلو با مرغ

نکاتی در مورد درست کردن ماهی شکم پر :

نکاتی در مورد درست کردن ماهی شکم پر :

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مشابه

پستچی 24 را
دوست دارید
امتیاز دهید