تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۴ | دسته بندی : آشپزی
طرز تهیه فلافل خوشمزه ساندویچی
برای دیدن مزون مانتو برازنده ( آمن آمن دیزاین )
بر روی عکس زیر کلیک کنید و وارد مزون آمن شوید:
شماره همراه و واتساپ مقنعه برازنده و مزون مانتو برازنده : ۰۹۱۹۷۰۷۸۹۵۳
خرید اینترنتی مانتو مزونی
برای دیدن پیج اینستاگرام لباس های شیک ما بر روی عکس زیر کلیک کنید :
طرز تهیه فلافل خوشمزه ساندویچیفلافل یکی از غذاهای خوشمزه می باشد
.می توانید با درست کردن ساندویچ فلافل دوستاننان را به یک وعده سبک خوشمزه دعوت کنید
.همچنین کودکان نیز این غذای خوشمزه را دوست خواهند داشت
. با روش درست کردن فلافل ساندویچی آشنا شوید و یک غذای تازه دیگر را نیز یاد بگیرید !!!
مواد لازم جهت طرز تهیه فلافل خوشمزه ساندویچی :
نخود ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
جعفری نصف استکان
سیر ۳ حبه
آرد نخودچی ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چاای خوری
زیره سبز ۱ قاشق چاای خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چاای خوری
تخم مرغ ۱ عدد (درصورت تمایل)
نمک به اندازه نیاز
طرز تهیه فلافل خوشمزه ساندویچی :
برای تهیه فلافل نخود را باید خیس کنیم. خیس خوردن نخود کمی طول می کشد،
ولی اگر به نخود درحال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردن نخود نصف می شود
و در عرض دو سه ساعت نخود آب را به خودش جذب می کند. برای همه حبوبات می شود از این روش استفاده کرد.
این راه حل برای مواقعی است که عجله داریم و از قبل فکرش را نکردیم. راحت ترین راه برای طرز تهیه فلافل این است
که بعد از خیس خوردن نخود، آن را به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همان مخلوط کن بریزیم.
ولی اگر میکسر در دسترستان نبود
طرز تهیه فلافل خوشمزه ساندویچی :
می توانید نخود را چرخ کنید و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز دهید.
برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد را له کنیم. بعد از اینکه میکس کردید، آرد را اضافه می کنیم.
تخم مرغ را هم به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم.
بعد هم به شکل توپ در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم
.می توانیم در صورت دلخواه پنیر پیتزا نیز به همراه فلافل سرو کنیم
.به این شکل که پنیر پیتزا رنده شده را به مواد فلافل میافزاییم
هنگام پخته شدن به این شکل جلوه زیبایی به فلافل خود می دهیم
چرا که پنیر آب شده و از فلافل ها بیرون زده می شود و همچنین خشکی فلافل را نیز می گیرد.
فلافل از جمله غذاهای نانی است که اصلیت آن به لبنان برمی گردد
همچنین چند نوع فلافل وجود دارد که اصلی ترین آن نوعی است
که با نخود تهیه میشود اما فلافل ماش، عدس، بادمجان، سیبزمینی و نخود نیز وجود دارد
اما برای خوش طعمتر شدن این غذا باید به نکتههایی دقت کرد :
۱٫ اگر میخواهید نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید.
حتی میتوانید آن را چند بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و سپس نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کمتر باعث نفخ میشوند.
۲٫ بهترین ادویه برای درست کردن این غذا، زیره است همچنین فرقی نمیکند که شما زیره سیاه اضافه میکنید یا سبز
طرز تهیه فلافل خوشمزه ساندویچی :
. افزودن زیره به این غذا به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد. در ضمن، میتوانید
به مایه فلافل کمی هم نعناع خشک اضافه کنید به این ترتیب غذایتان عطر بهتری پیدا خواهد کرد.
۳٫ هنگام چرخ کردن نخودها دقت کنید که آن ها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند زیرا به این شکل مایه فلافل وا میرود.
همچنین بهتر است خیلی هم نخودها درشت نباشند
که زیر دندان احساس شوند بهتر است اندازه نخودهای چرخ شده کمی از دانههای شکر درشتتر باشد.
۴٫ در صورت تمایل میتوانید به مایه فلافلتان تخم مرغ بزنید زیرا اگر نخودها به خوبی چرخ شده باشند،
دیگر برای چسبنده شدن آن ها نیاز به افزودن تخم مرغ نخواهد بود.
طرز تهیه فلافل خوشمزه ساندویچی :
درباره بیکینگپودر نیز باید بگویم که فقط مقدار کمی از آن را به مایه فلافل اضافه کنید تا باعث پف کردن آن ها شود.
چاشنی مناسب این غذا فقط ترشی است،
آن هم ترشی انبه، بادمجان یا میوه.همچنین شما میتوانید این غذا را با کلم شور یا ترشی نیز میل کنید
۵٫ برای سرخ کردن فلافل، آن ها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا کرده است
، قرار دهید تا فلافل ها بعد از افتادن در روغن داغ به کف ظرف برخورد کنند و به سطح بیایند. به این ترتیب فلافل ها پوک خواهند شد.
۶٫ برای سرخ کردن فلافل ها از قالبهای مخصوص استفاده کنید و
بگذارید تا روغن کاملاً داغ شود به این ترتیب باز هم شرایطی را فراهم کردهاید که فلافل های آمادهشده ترد باشند.
۷٫ چاشنی مناسب این غذا فقط ترشی است، آن هم ترشی انبه، بادمجان یا میوه. همچنین شما میتوانید این غذا را با کلم شور یا ترشی نیز میل کنید.
۸٫ بهتر است نان مناسب برای خوردن این غذا پیتا باشد که نوعی نان لبنانی است و کمی ضخیمتر از نان لواش است و دو لایه دارد.
۹٫ نوشیدنی پیشنهادی من همراه فلافل نیز یک لیوان چای نعناع است. همچنین هندی ها با این غذا نوشیدنیای به نام لاسی مینوشند؛
«لاسی» دوغ شیرینی است که مواد تشکیلدهنده آن، میوه است.
طرز تهیه فلافل خوشمزه ساندویچی :
اگر اضافه وزن دارید :
بهتر است به تعداد برش های نانی که همراه این غذا میخورید، دقت کنید و از زیادهروی در خوردن آن بپرهیزید.
قبل از غذا نیز بهتر است یک بشقاب سالاد سبزیجات تازه میل کنید
یا سبزیهای بخارپز شده را در کنار آن قرار دهید چرا که زودتر احساس سیری خواهید کرد.
اگر یبوست دارید :
از نان های سبوسدار برای خوردن فلافل استفاده کنید و سبزی خوردن را در کنار این غذا فراموش نکنید.
یادتان باشد افزایش فیبر دریافتی همراه هر وعده غذایی به شما کمک خواهد کرد مشکل گوارشیتان بهبود پیدا کند.
اگر کلسترول دارید :
از آنجایی که این غذا سرخ شده است به شما پیشنهاد میکنیم در مصرف آن محدودیت به خرج دهید
و آن را با سبزیهای بخارپز شدهای مثل کدوسبز و لوبیاسبز بخارپز شده میل کنید.
همچنین میتوانید به غیر از پیاز به این غذا چند حبه سیر تازه نیز بزنید زیرا این سبزی به تنظیم چربی خون کمک میکند.
پاسخ دهید