چهارشنبه , ۲۶ تیر ۱۳۹۸

طرز درست کردن لبو در منزل|تهیه لبو در منزل|روش پخت لبو

تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۴ | دسته بندی : آشپزی

طرز درست کردن لبو در منزل,

طرز درست کردن لبو در منزل|تهیه لبو در منزل

خرید مقنعه های طرح دار|خرید مقنعه های جدید

 

برای درست کردن طرز درست کردن لبو در منزل|تهیه لبو در منزل با این روش آشنا شوید

طرز درست کردن لبو در منزل|تهیه لبو در منزل

قبل از اینکه با طرز درست کردن لبو در منزل را فرابگیریم بهتر است با خواص و فواید لبو آشنا شویم :

لبو پاک کننده عالی است و می‌تواند معده را شستشو داده و حکم مسهل را برای برخی افراد دارای یبوست دائمی دارد.

مفیدترین و بهترین بخش چغندر، برگ آن است و بعد ساقه‌های آن و بعد از آن ریشه که پخته آن لبو نام دارد.

قند ریشه چغندر برای مبتلایان به دیابت مضر است.

خوردن پخته چغندر رعشه را معالجه می‌کند.

برگ سرخ رنگ آن اگر خام با سرکه و خردل خورده شود طحال را باز می‌کند و ورم آن را فرو می‌نشاند.

برای درد پشت و مثانه و امراض مقعد مفید است.

آب برگ چغندر برای درد مفاصل و نقرس، سردرد و دندان‌درد مفید است. ضماد برگ با اسید بوریک باعث بهبود کک و مک و طاسی می‌شود.

لبو به دلیل داشتن فیبر که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسیدفولیک، باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد.

افراد می‌توانند با مصرف ۱۰۵ گرم چغندر قرمز، ۵۳ درصد اسیدفولیک مورد نیاز بدن را تأمین کنند.

فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌های قلبی در بیماران قلبی است.

چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کم‌خونی جلوگیری می‌کند.

مواد لازم جهت تهیه لبو در منزل :

چغندر قرمز                        ۵  عدد

آب                                  ۵  لیوان

شکر                               ۳  قاشق غذاخوری

تهیه لبو در منزل
تهیه لبو در منزل

طرز درست کردن لبو در منزل :

پخت لبو بر روی اجاق گاز: چغندرها را خوب بشورید سپس آنها را داخل قابلمه آب بریزید .قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید و به مدت ۲ – ۳ ساعت بگذارید لبوها بپزند و نرم شوند باید پس از پخت چغندرها ۲ لیوان آب ته قابلمه باقی مانده باشد .

پس از پخت لبوها را از قابلمه خارج کنید و پوست بکنید و حلقه ای خرد کنید ، شکر را به آب لبو اضافه کنید سپس لبوهای حلقه شده را داخل قابلمه برگردانید و ۱ ساعت دیگر با حرارت ملایم لبوها را بپزید سپس لبوها را از قابلمه خارج کنید و شیره ای که ته قابلمه باقی مانده است را روی لبوها بریزید و داغ سرو کنید ..
طرز پخت لبو در فر : چغندرها را بشویید و با پوست داخل آلمینیوم بپیچید سپس چغندرها را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند ، این روش پخت رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد.

نکته ها : بهتر است چغندرها را کوچک و سفت انتخاب کنید تا لبوی خوشمزه تری داشته باشید ، در صورتی که چغندر بزرگ است به مقدار آب بیشتر و زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد ، برای قرمز ماندن رنگ لبو و جلوگیری از سیاه شدن لبو دو سر ضخیم چغندر را با چاقو جدا نکنید .

حالا که طرز درست کردن لبو در منزل را یاد گرفتید در روزهای سرد زمستان کانون خانواده را گرم کنید .

طرز تهیه شله زرد نذری|طرز تهیه شله زرد نذری خوشمزه|شله زرد نذری

طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی|طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

طرز تهیه حلوای مجلسی|طرز پخت حلوا مجلسی|طرز پخت حلوای مجلسی

آموزش ذرت مکزیکی در خانه|تهیه ذرت مکزیکی در خانه

با طرز درست کردن لبو در منزل|تهیه لبو در منزل آشنا شوید
طرز درست کردن لبو در منزل|تهیه لبو در منزل

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مشابه

پستچی 24 را
دوست دارید
امتیاز دهید