سه شنبه , ۲۶ شهریور ۱۳۹۸

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی|طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی در قابلمه

تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۴ | دسته بندی : آشپزی

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی,طرز پخت ته چیت مجلسی,طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی در فر,طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی در پلوپز, طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی درقابلمه

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی|طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی در قابلمه

برای دیدن مقنعه های طرح دار در سایت پستچی ۲۴ بر روی عکس زیر کلیک کنید

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی|طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی در قابلمه

مواد مورد نیاز جهت تهیه ته چین مرغ مجلسی : 

برنج                                                                          یک کیلو گرم

سینه مرغ آب پز شده                                                  ۱ عدد

پیاز -هویج – فلفل دلمه جهت پخت مرغ                            از هر کدام یک عدد

ماست                                                                    ۷۰۰ گرم

زعفران دم کرده                                                         به  اندازه نیاز

روغن مایع                                                                یک استکان

تخم مرغ                                                                  ۳ عدد زرده و ۱ عدد سفید

زرشک بادام دارچین خلال بسته                                    به اندازه نیار

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی,طرز پخت ته چیت مجلسی,طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی در فر,طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی در پلوپز, طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی درقابلمه

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی,طرز پخت ته چین مجلسی,طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی در فر,طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی در پلوپز, طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی درقابلمه

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی در فر

یک عد د پیاز را حلقه ای خرد کرده کمی تفت می دهیم سپس هویج، فلفل دلمه ، زردچوبه و نمک را اضافه می کنیم . مرغ را همراه این مواد تفت میدهیم .

دو لیوان آب جوش اضافه می کنیم تا مرغ بپزد ( برای پخت خوشمزه تر مرغ بهتر است آب جوش استفاده کنیم ) پس از پخته شدن .مرغ را از قابلمه در آورده و ریش ریش می کنیم و کمی جداگانه تفت میدهیم.

برنج را از چند ساعت قبل خیس می کنیم. آب را در قابلمه ریخته و پس از جوش آمدن، برنج و نمک را اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه جوشیدن کف روی برنج را میگیریم. برای قد کشیدن برنج در هنگام جوشیدن کم کم آب سرد یا قطعه های یخ را اضافه می کنیم. پس از نرم شدن برنج، آن را آبکش می کنیم. البته برنج ته چین رو همیشه یه کم زنده تر از حالت معمولی آبکش می کنیم.

تخم مرغ ها در ظرفی شکسته و هم میزنیم و سپس نمک و ماست را اضافه می کنیم. پس از مخلوط شدن این مواد با همدیگر زعفران دم کرده و سه چهارم روغن را به مواد اضافه می کنیم. کمی از مواد را در ظرفی جدا کرده (حدود یک سوم مواد) و به بقیه آن آرام آرام برنج را اضافه و مخلوط می کنیم در حدی که نه خیلی شل شود نه خیلی سفت شود.

ته قالب مورد نظر را چرب میکنیم. البته در صورت استفاده ازقالب فلزی ته ظرف کاغذ روغنی قرار دهید. همچنین برای تهیه ته چین در ظروف پیرکس شیشیه ای کاملا ته ظرف را چرب کرده و آن را با سلفون میپوشانیم. سپس نصف برنج مخلوط شده با عفران و ماست را داخل قالب میریزیم و روی آن یک لایه مرغ، دارچین، خلال پسته، بادام و زرشک قرار می‌دهیم. سپس مجددا روی آن را با برنج میپوشانیم و سطح آن را صاف میکنیم، و یک لایه مرغ، خلال، زرشک و دارچین قرار می‌دهیم.

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی,طرز پخت ته چیت مجلسی,طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی در فر,طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی در پلوپز, طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی درقابلمه

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی,طرز پخت ته چین مجلسی,طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی در فر,طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی در پلوپز, طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی درقابلمه

بقیه روغن را دورتادور ظرف میریزیم وسطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود در آخر باقی مانده موادی که کنار گذاشته بودیم را روی سطح ته چین ریخته و اضافه های سلفون و یا کاغذ روغنی را می‌چینیم سپس درب آن را گذاشته و یا روی آن را با کاغذ فویل می‌پوشانیم و در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارانهایت (۱۸۰درجه سانتی گراد) به مدت یک ساعت الی یک ساعت و نیم قرار می دهیم تا کاملا پخته شده و ته آن طلایی شود. وقتی مرحله دم کشیدن ته چین به پایان رسید،‌ و ظرف رو از روی حرارت برداشتیم،‌ حدود ١٠ تا ١۵ دقیقه زمان میدهیم تا کمی خنک بشه. برای اینکه راحت و یکدست از کف قالب جدا شه پشت قالب رو کمی آب سرد میزنیم و بعد در ظرف مورد نظرمان قالب را برمی‌گردانیم؛ سپس با استفاده از خلال پسته، بادام، زرشک و ماست چکیده روی آن را تزیین می کنیم.

نکات مهم برای تهیه ته چین مرغ مجلسی خوشمزه

برای داشتن ته چین با ته دیگ فراوان بهتر است؛ از قالب با قطر بیشتر و عمق کمتراستفاده کنیم بنابراین آب اضافی زودتر بخار شده و حرارت بیشتری به برنج می رسد در این صورت مقدار ته دیگ بیشتر و برشته ترخواهد شد.
برای خوش طعم شدن مرغ یا گوشتی که به مصرف ته چین ها میرسد بهتر است آن را با آب کم و کمی ادویه بپزیم تا هم خوشمزه‌تر شده و هم ارزش غذایی آن حفظ شود.
در تهیه ته چین بهتر است از زرده تخم مرغ استفاده کنیم زیرا ته چین بسیار خوشمزه تر خواهد شد، ولی باید مقدار ماست را کمی بیشتر کرد تا به جای سفیده هایی که حذف شده جایگزین شود . ماست ته چین بهتر است چکیده و سفت باشد تا ته چین آب نیندازد وخمیر نشود و همچنین توصیه میشود که از ماست کم چرب استفاده کنیم.
برای یک ته چین خوشمزه و مجلسی حتما باید در مصرف زعفران دست و دلباز باشیم.

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی درقابلمه و فر

شما می توانید ته چین مرغ را در پلوپز یا قابلمه نچسب هم درست کنید به همان ترتیب که در بالا توضیح دادیم هنگام ریختن مواد به جای قالب فر می توانید در قابلمه نچسب و یا پلوپز بریزید.اول تمام قابلمه رو خوب چرب نمایید سپس مواد را به همان شکلی که توضیح داده شد داخل قابلمه بریزید و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج کاملا دم بکشد وقتی برنج دم کشید برای اینکه راحت و یکدست از کف قابلمه جدا شود پشت قابلمه رو کمی آب سر میزنیم و بعد در ظرفی قابلمه رو برمیگردونیم تا ته چین کامل و یکدست برگرده. سپس به همان شکل برنج را تزئین نمایید. با یک ته چین مرغ خوشمزه دوستان و افراد فامیل را مهمان کنید.

برای دیدن مطالب زیر رو آنها کلیک کنید  :

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی|طرز تهیه قیمه نثار قزوینی خوشمزه

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه

روش درست کردن لازانیا|آموزش درست کردن لازانیا

آموزش سالاد ماکارونی خوشمزه

طرز تهیه فلافل ساندویچی|طرز تهیه فلافل خوشمزه ساندویچی

تزیین سالاد الویه جدید|جدیدترین تزیین سالاد الویه جدید

طرز تهیه شله زرد نذری|طرز تهیه شله زرد نذری خوشمزه

طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مشابه

پستچی 24 را
دوست دارید
امتیاز دهید