جمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی|طرز تهیه قیمه نثار قزوینی خوشمزه

تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۴ | دسته بندی : آشپزی

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی,طرز تهیه قیمه نثار,طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه,طرز تهیه قیمه نثار قزوینی خوشمزه,طرز تهیه قیمه نثار قزوین

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی|طرز تهیه قیمه نثار قزوینی خوشمزه

برای آشنا شدن با طرز تهیه قیمه نثار قزوینی با ما همراه باشید

برای دیدن مزون مانتو برازنده ( آمن آمن دیزاین )

بر روی عکس زیر کلیک کنید و وارد مزون آمن شوید:

شماره همراه و واتساپ مقنعه برازنده و مزون مانتو برازنده : ۰۹۱۹۷۰۷۸۹۵۳

خرید اینترنتی مانتو مزونی

خرید اینترنتی مانتو مزونی

برای دیدن پیج اینستاگرام لباس های شیک ما بر روی عکس زیر کلیک کنید : 

خرید اینترنتی مانتو مزونی

 

قیمه نثار غذای محلی قزوینی است. در قزوین ادویه ای موجود هست که مخصوص خورش قیمه نثار است که اگر بتوانید نوع مرغوب آن را پیدا کنید، غذای شما بی نهایت خوش طعم و خوش عطر می شود. این غذا درگذشته جزو غذاهای مجلسی به شمار می آمد و در عروسی ها هم به عنوان شام عروسی همراه با سبزی خوردن سرو می شده است . با آموزش این غذای خوشمزه ایرانی که مواد آن هم در دسترس خانمهای خانه می باشد خانواده تان را غافللگیر کنید و روز خوبی را با این غذای خوشمزه برایشان رقم بزنید .

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی,طرز تهیه قیمه نثار,طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه,طرز تهیه قیمه نثار قزوینی خوشمزه,طرز تهیه قیمه نثار قزوین

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی,طرز تهیه قیمه نثار,طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه,طرز تهیه قیمه نثار قزوینی خوشمزه,طرز تهیه قیمه نثار قزوین

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی

مواد لازم جهت قیمه نثار قزوینی برای ۴ تا ۶ نفر:

گوشت مغز ران گوسفندی                                     ۵۰۰ گرم

برنج                                                               ۶ پیمانه

زرشک                                                          ۲  قاشق غذاخوری

شکر                                                            ۱  قاشق‏ غذاخوری

پیاز داغ                                                         ۲  قاشق‏ غذاخوری

رب گوجه ‏فرنگی                                               ۱ قاشق‏ غذاخوری

خلال پرتقال شیرین شده                                   ۱  قاشق‏ غذاخوری

خلال بادام                                                     ۱ قاشق ‏غذاخوری

خلال پسته                                                     ۱ قاشق‏ غذاخوری

گلاب                                                           ۱  قاشق‏ غذاخوری

دارچین، هل، زیره                                             ۱ قاشق‏ غذاخوری

کره                                                              ۱۰۰ گرم

زعفران آب گرفته غلیظ                                       ۱ قاشق‏ غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه                                     به میزان نیاز

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی :

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید. گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید. مواد فوق را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.حدودا بعد از پخت یکنواخت ۴ ساعت گوشت تازه کاملا مغز پخت خواهد شد .
باقی مانده خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.خلال پسته را در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید. زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.
یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

تزیین قیمه نثار قزوینی :

برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید. سپس آن را در دیس برگردانید. در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و خانواده را مهمان این غذای خوشمزه کنید.این مواد غذای ایرانی خوشمزه تقریبا در تمام خانه ها موجود می باشد .چه قدر خوب است که گاهی تغییر رویه دهیم و غذاهای متنوعی را با همان مواد همیشگی برای خانواده تهیه کنیم.

برای خرید  مقنعه های طرحدارکلیک کنید.

برای دیدن مطالب زیر کلیک کنید :

آموزش زرشک پلو با مرغ مجلسی|آموزش پخت زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی|طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی درقابلمه

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه

طرز تهیه شله زرد نذری|طرز تهیه شله زرد نذری خوشمزه|شله زرد نذری

طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی|طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

رست کردن ماهی شکم پر|طرز تهیه ماهی شکم پر

طرز تهیه حلوای مجلسی|طرز پخت حلوا مجلسی|طرز پخت حلوای مجلسی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مشابه

پستچی 24 را
دوست دارید
امتیاز دهید